De Golferij Eelde

_BT Clear

Het leukste, gezelligste en voordeligste golfoefencentrum van Drenthe!

Vlakbij het vliegveld in Eelde vind je de Golferij. Aan de rand van Eelde kan je kennis maken met de golfsport, je golfvaardigheden verbeteren of heerlijk genieten van een dagje buiten bezig zijn. Je hoeft niet (goed) te kunnen golfen, we bieden onze faciliteiten voor golfers van alle niveaus en van alle leeftijden. Je kunt hier laagdrempelig starten met golfen, wij hebben geen kledingvoorschriften, geen starttijden en als je geen materiaal bij je hebt is dat ook geen probleem.

Driving range en PAR3 baan

De Golferij biedt van alles op golfgebied om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij hebben een Driving Range met 14 afslagplaatsen, 3 putting en chipping greens en een ruime grasafslagplaats. Op het prachtig bijgehouden terrein ligt ook een 5 holes PAR3 baan. Uitdagend genoeg voor elke golfer!

Dagkaarten

Bij de Golferij kun je langskomen om een keer af te slaan, te putten en de 5 holes te lopen. Hiervoor hoef je geen jaarkaart van de Golferij af te sluiten, maar koop je een dagkaart. Check je van tevoren wel even de openingstijden en de baanstatus?
Een dagkaart voor de Driving range en oefengreens kost € 11,50 en een dagkaart voor de Driving Range, oefengreens en PAR3 baan kost € 16,50.

PAR 3 Baan

Tevens hebben wij een 5 holes PAR3 baan op ons terrein waar je als beginnend en geoefend golfer met veel plezier de golfsport kan ervaren. De afstanden van de holes zijn onder de 100 meter. De holes hebben verschillende waterhindernissen, bunkers en de slope van de smalle greens maakt onze PAR3 baan met recht uitdagend.

Golfclinics & golfuitjes

Weleens gedacht aan een golfclinic met vrienden of familie? Of ben je nog op zoek naar die ene leuke activiteit voor een dagje uit? Vul de dag in zoals je zelf wilt! Golfen onder begeleiding van een professional en daarna lopen op de PAR3 baan, borrelen of misschien wel een heerlijke lunch of BBQ. Het is allemaal mogelijk bij de Golferij!

Heb je vragen over de mogelijkheden, omdat je misschien wel een bijzondere vraag hebt? Neem dan gerust contact op met de Golferij. De Golferij ligt aan de Hoppenkampsweg 1 in Eelde, vlakbij het vliegveld. Je kunt ons bereiken op: 050 – 309 15 90 of mailen naar: [email protected] Of kijk op de website: www.golferij.nl

Terras op het zuiden

We hebben een zonovergoten terras op het zuiden waar je heerlijk kunt zitten (uiteraard met 1,5 meter afstand) om na het golfen te genieten van een drankje met een borrelhapje. Onze kernwaarden zijn: gastvrijheid, vrijheid van spelen, respect voor natuur, plezier en sportiviteit.

Onze openingstijden zijn

Maandag t/m Donderdag
Vrijdag
Zaterdag & Zondag

09.30 – 21.30 uur
09.30 – 19.00 uur
10.30 – 17.00 uur

_BT Clear

_BT Clear

_BT Clear