NIEUW: Museum de Proefkolonie

Ga 200 jaar terug in de tijd en beleef het indrukwekkende verhaal van Generaal Johannes van den Bosch die met een ambitieus plan de armoede in Nederland wilde bestrijden door het stichten van landbouwkoloniën.

In Museum De Proefkolonie in Frederiksoord treed je in de voetsporen van de eerste kolonisten die in 1818 vanuit Holland naar de Koloniën van Weldadigheid afreisden een nieuwe toekomst tegemoet.

Vanuit het museum nodigen vele wandel- en fietsroutes uit de bijzondere historische erfenis terug te vinden in het landschap. Ga op ontdekkingstocht en ontdek de vele monumenten. Niet voor niets is het gebied genomineerd voor de UNESCO Werelderfgoed Status.

Reserveer online
www.proefkolonie.nl

_BT Clear

Drouwenerzand Attractiepark

het voordeligste pretpark van Europa!

Het bijzondere van Drouwenerzand Attractiepark is dat je er onbeperkt kunt eten en drinken van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, limonade, koffie, thee en softijs! Het is een onvergetelijke ervaring voor kinderen dat ze gratis(!) een heerlijk softijsje, limonade etc. kunnen halen, hier wordt nog lang over nagepraat!

Er zijn attracties waar de kleintjes samen met hun (groot)ouders in kunnen, maar er zijn ook attracties waar ze alleen in mogen – stoer hoor! Ook voor de grotere jeugd is er van alles te doen; er zijn stoere (over-de-kop) attracties en andere ‘snelheidsduivels’. Werd het park in 2018 uitgebreid met de reusachtige thrill ride ‘de Freak Out’, in 2019 kwamen er nòg eens 2 nieuwe attracties in het park!

Natuurlijk zijn er ook voldoende speeltoestellen. Er is echt van alles te beleven, dus dit is gegarandeerd een onvergetelijke dag uit tijdens je vakantie! Echt genieten dus, zo’n dag waarbij je dankzij de all-in formule niet steeds je portemonnee hoeft te pakken.

Één dag is vast niet genoeg, gelukkig kun je bij Drouwenerzand ook blijven slapen. Dit kan bijvoorbeeld in een bijzondere boomhut, glamping, kasteel- of saloonlodge, uiteraard inclusief toegang tot het Attractiepark.

Kijk voor je bezoek altijd eerst even op de website van Drouwenerzand, hier vind je het laatste nieuws, de openingstijden, een overzicht van alle attracties en kun je vooraf je online tickets (verplicht in 2020) kopen.

Drouwenerzand Attractiepark
Gasselterstraat 7,
9533 PC DROUWEN
0599-564360
www.drouwenerzand.nl
_BT Clear

_BT Clear

_BT Clear