Unieke combinatie: wasberen, stinkdieren en zeehonden

In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is afgelopen winter hard gewerkt aan twee nieuwe gebieden in Nortica, de wereld van de ijzige kou.

Midden in het voormalige pinguïnverblijf is een grote houtzagerij verrezen. Vanuit deze houtzagerij kijk je aan de ene kant uit op Raccoon Creek, het leefgebied van de wasberen, stinkdieren en zeehonden. WILDLANDS is het eerste dierenpark waar deze drie diersoorten samen te zien zijn. Aan de andere kant van de houtzagerij zal in de loop van het jaar het nieuwe vogelverblijf Feather Forest worden geopend. In dit doorloopgebied wandel je tussen prachtige vogels als Carolina-eenden, kuifbekken, kalkoenen en kleine sneeuwganzen. En er is nog meer veranderd in Nortica. In het nieuwe Sonar Station kun je je kennis testen over walvissen en in het naastgelegen North Sea Aquarium zie je in de loop van het jaar onder andere roggen, haringen en zeepaardjes.

www.wildlands.nl

_BT Clear

Speel- en ijsboerderij de Drentse Koe

Heerlijk spelen met een boerengevoel? Dat kan bij de Drentse Koe!

_BT Clear

Door de ANWB verkozen tot Leukste Uitje van Drenthe 2020.

Naast een fantastisch buitenterrein (2 ha) met vele soorten traptrekkers, trampolines, kabelbaan en dierenweide, is er een speelschuur met maar liefst 3 verdiepingen. Wordt het glow-in-the dark panna voetbal, de speelmanege of het klimavontuur in de koeienstal? Bovendien is er bij mooi weer de interactieve waterplaats en niet te vergeten het maïsdoolhoof.

Natuurlijk is er ook een restaurant waar je allerlei lekkers kunt bestellen waaronder écht Drents Koe IJs, gemaakt van verse boerenmelk.

Reserveer online
www.drentsekoe.nl

_BT Clear

_BT Clear

_BT Clear