_BT Clear

Groots winkelen en stijlvol funshoppen. Haal je shophart op in Flevoland! De steden en dorpen hebben een uitgebreid aanbod van winkels.

In Lelystad kunnen merkliefhebbers en alle andere shopfanaten terecht in Batavia Stad Fashion Outlet waarin stijlvolle merkwinkels hun voordelige voorlaatste collecties verkopen. In Citymall Almere shop je uitgebreid tussen bijzondere architectonische hoogstandjes. En op Urk is het heerlijk struinen in het oude centrum langs knusse winkeltjes en gezellige terrasjes. In Zeewolde biedt winkelcentrum Winkelhaven een gevarieerd aanbod van winkels en op vrijdagmorgen kun je er terecht voor de gezellige markt op het Kerkplein. In winkelcentrum Suydersee in Dronten is het met maar liefst tweeënvijftig vertegenwoordigde branches gevarieerd funshoppen. En in de winkelstraat ‘De Lange Nering’ in Emmeloord vind je een leuke mengeling van bekende ketens en plaatselijke ondernemers.


Streekproductenmarkt Noordoostpolder

Elke laatste zaterdag van de maand is er een uitgebreide streekproductenmarkt op het Kettingplein in Emmeloord, alles is vers en helemaal puur uit de polder.

Voor een overzicht van alle shopadressen en (streek)markten in Flevoland kijk je op
ookflevoland.nl/shoppen

Flevoland ontdekken betekent al je zintuigen gebruiken: voelen, ruiken, proeven, horen en zien. Overal in de buitengebieden kom je bordjes tegen van streekeigen producten die je uitnodigen om rechtstreeks van de Flevolandse akkerbouwers, fruittelers en vissers te kopen. Toer of fiets langs de vele (boerderij)winkeltjes en proef de mooiste en lekkerste streekproducten van Flevolandse bodem.

Boerenmarkt
Stadsboerderij Almere

De lekkerste biologische producten haal je elke zaterdagochtend op de boerenmarkt van Stadsboerderij Almere. Alle producten op de markt zijn dagvers en zelfgemaakt. Zo vind je er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het echte zelf gebrouwen Kemphaan bier, vers gebakken brood, banket en andere overheerlijke producten.
Kemphaanpad 14, 1358 AC Almere

_BT Clear