Fijn thuis met wat extra

Er kan een moment komen dat sommige dingen niet meer zo gemakkelijk gaan. Of u weet niet goed waar u terecht kunt voor hulp, advies of ondersteuning. Gelukkig kunt u dan een beroep doen op servicepakket MeiJo van KwadrantGroep. Wij helpen u graag met een groot aantal diensten en producten die u ondersteunen bij het langer en prettig zelfstandig thuis blijven wonen.

U kende ons wellicht als servicepakket pluZ. Wij zijn gegroeid, hebben ons ontwikkeld en hebben meer te bieden. Daar past onze nieuwe naam MeiJo beter bij. MeiJo betekent ‘met u’ in het Fries. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en stellen op basis daarvan een mooi aanbod samen.

Wat heeft MeiJo u te bieden?

U kunt onder meer een beroep doen op de MeiJo consulent voor persoonlijk advies over zorg gerelateerde zaken. Als u door de bomen het bos in zorgland niet meer ziet, wijzen wij u de weg. We bieden ook diensten en producten zoals maaltijden aan huis, tuinonderhoud en de aanschaf van hulpmiddelen.

Daarnaast geven we tips, informatie en lezingen over bijvoorbeeld gezond leven, mantelzorg, dementie, financiële- en regelzaken of digitaal vaardig worden.

Kijk voor meer informatie, tips en adviezen op meijo.nl

_BT Clear