De Laatste Eer is van oudsher dé uitvaartvereniging in Drachten en omstreken. In moeilijke tijden na een overlijden bieden wij u steun, begeleiding, betrokkenheid en rust. Bij ons krijgt u alle ruimte om de uitvaart in te vullen op een manier die recht doet aan het karakter, de levensweg en de wensen van de overledene. Dit doen we met een open blik naar tradities, levensovertuigingen en de wensen van de nabestaanden.

Uitvaartverzorging

Een uitvaart gaat over de dood, maar misschien nog wel meer over het leven. Daarom ondersteunen onze uitvaartverzorgers u niet alleen met het regelen van alle praktische zaken rondom de uitvaart. Minstens zoveel aandacht schenken ze aan het persoonlijke en menselijke aspect. Aan het delen van levensverhalen, herinneringen en de betekenis die uw dierbare had. Juist door de mens en het leven centraal te stellen, maakt DLE Drachten het afscheid tot een liefdevol loslaten. Want als geen ander weten we dat dit de nabestaanden helpt bij hun verwerkingsproces.

Uitvaartverzekeringen

Een uitvaart kost veel geld. Gemiddeld zo’n 6.500 euro. Heeft u zoveel geld opzijgelegd voor uw eigen uitvaart? Zo niet, dan draaien uw nabestaanden mogelijk op voor de uitvaartkosten. Met een uitvaartverzekering van DLE Drachten biedt u hen financiële zekerheid. Uw verzekering is daarmee een blijk van zorg en liefde voor uw nabestaanden. U kunt bij ons kiezen uit verschillende verzekeringspakketten, afhankelijk van uw budget en uitvaartwensen.

Uitvaartcentrum Slingehof

Uitvaartcentrum Slingehof in Drachten is een fi jne, warme plek voor mensen die in alle rust afscheid willen nemen van hun dierbare. U kunt bij ons gebruik maken van een sfeervolle aula, koffiekamer, familiekamer en vier opbaarkamers. Iedereen is welkom, u hoeft geen lid te zijn van DLE Drachten. In Slingehof is nooit haast, u vindt er de rust om liefdevol los te laten op uw eigen wijze. Wilt u eens rondkijken? U bent van harte welkom. Ook kunt u even contact opnemen met onze gastdame Elly van Goethem.

_BT Clear
_BT Clear