• 365 dagen per jaar uw eigen maaltijd samenstellen
  • Van Hollandse pot tot de buitenlandse keuken
  • Bezorging aan huis met vaste bezorgers

De vertrouwde smaak, dagelijks op uw eigen bord

Rustig aanschuiven voor een heerlijke, warme maaltijd zonder zelf te koken? Dat kan, elke dag op een vast tijdstip, in uw eigen woning. Geniet van het gemak van maaltijdservice. Wat kan Van Smaak voor u betekenen?

Mevrouw Meertens is al enthousiast:”Ik vind het eten van Van Smaak net zo lekker als wanneer ik zelf heb gekookt. Er is voldoende keuze om elke dag af te wisselen. Spinazie met aardappelen, kipfilet en jus vind ik het lekkerst. In de winter geniet ik vaak van de heerlijke snert. Heel prettig is dat dezelfde vertrouwde bezorgers elke dag rond dezelfde tijd langs komen. Ik heb de tafel dan al gedekt en kan meteen gaan eten. Mijn toetje maak ik nog zelf: vlaflip, heerlijk!”.

Aanschuiven en genieten

De vertrouwde bezorgers van Van Smaak bezorgt 365 dagen per jaar een verse warme maaltijd bij u aan de deur. Dus óók op zon- en feestdagen.

Wilt u liever een koelverse of diepvries maaltijd? Ook dat is mogelijk. Als het gaat om dieet- gemalen- en vloeibare maaltijden is Van Smaak dé specialist! Zo geniet u, ook met een (medisch) dieet, op een verantwoorde en gezonde manier dagelijks van een verse, smaakvolle maaltijd.

Carolien Meertens: “Het geeft mij een fijn gevoel dat ik weet dat mijn moeder elke dag gezond en op tijd warm eet”

Carolien: “Mijn moeder was kort opgenomen in het ziekenhuis. Voor haar herstel moest ze goed eten om voldoende ijzer en vitamines binnen te krijgen. Ik heb dit met Van Smaak overlegd en al snel kreeg zij haar maaltijd geheel afgestemd op haar wensen. Ma was even bang dat ze te veel tijd over zou houden als ze zelf niet meer hoefde koken”. Integendeel zelfs. Mevrouw Meertens heeft nu juist nog meer tijd om leuke dingen te doen.

Warme maaltijd | koelverse maaltijd
Diepvries maaltijd | Boodschappenservice

Van Smaak proef je,vraag 2 gratis maaltijden aan!

Omdat een echte warme maaltijd op uw bord meer zegt dan mooie woorden, laat Van Smaak u graag proeven. Vraag eenmalig 2 gratis proefmaaltijden aan via 088-511 5400 of [email protected]. Geef de code “ZORGKRANT2023” door.

Richterlaan 5 | 9207 JT Drachten
[email protected] | 088 511 5400
www.vansmaak.nl

_BT Clear