Voorwoord

_BT Clear

Wonen in Noordwijk is populair! Niet zo gek ook: het is wonen in een kustplaats met allure en wonen in een prachtig cultuurhistorische omgeving in één. De historie van Noordwijk als bedevaartsplaats vieren we dit jubileumjaar met Jeroen125. Op cultureel gebied heeft Noordwijk ook veel te bieden: het is opvallend hoeveel kunstenaars er wonen en werken. Ontdek het zelf tijdens de Ku(n)stroute, waaraan maar liefst 25 ateliers meedoen.

Dat is niet het enige wat bruist in Noordwijk. Het dorp kent veel verenigingen en initiatieven die gedragen worden door vrijwilligers. Het door inwoners georganiseerde Proef Noordwijk is er een voorbeeld van en is na drie jaar al niet meer weg te denken uit de culinaire evenementenkalender. En ken je het bijzondere initiatief Fietsmaatjes al? Speciaal voor mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen, organiseren zij fietstochtjes onder begeleiding op een duofiets.

Naast dit alles kent Noordwijk natuurlijk bij uitstek een prachtig natuurgebied. Je kunt er fantastisch surfen en kitesurfen, fietsen en wandelen. De Jeugdnatuurclub wil kinderen in aanraking brengen met al het mooie wat de natuur in Noordwijk te bieden heeft. Leerzaam én leuk!

Over dit alles lees je in deze krant. Daarnaast informeert Stichting Noordwijk Marketing je hoe zij Noordwijk zo goed mogelijk naar buiten toe verkopen, om iedereen de schoonheid van de omgeving te laten zien.

Veel leesplezier en een fantastische (na)zomer toegewenst!

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van de gemeente Noordwijk

Teksten
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter

Augustus 2017

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

_BT Clear