Evenementen

19 SEPTEMBER

Typetjesfestival - Emmen
Tussen 13:00 uur en 17:00 uur wordt het centrum overgenomen door vreemde bijzondere en vrolijke typetjes met een hoge entertainmentwaarde.

19 September

Tafel in de Tuin - Meppel
Vanaf 10.00 uur shoppen op vele locaties door heel Meppel, bij iedereen in de tuin of op de oprit!

19 – 20 SEPTEMBER

Westerbergen Nazomerfair - Echten
Houd je van vertier, shoppen, culinaire hoogstandjes en gezellige muziek? Dan moet je zeker een bezoek brengen!

26 – 27 SEPTEMBER

Herfstfair - Frederiksoord
Plattelandsfair met diverse stands van huis, tuin en keukenaccessoires, mode, theater en muziek, Graag vooraf reserveren.

3- 4 OKTOBER

Open atelierroute - Coevorden
Twee dagen van 11.00 tot 17.00 uur kunst kijken in ongeveer 30 ateliers in de gemeente Coevorden. Een verscheidenheid van technieken zoals; keramiek, schilderijen, kunst van hout, etc.

3 OKTOBER

Maallust Bockfest - Veenhuizen
Dit jaar heffen we het glas met De Veldwachter. Maar liefst 15 bevriende brouwerijen zullen hun bieren met ons delen. Hongerige magen kunnen gestild worden met stoer eten van Fan Food On Wheels, Kaaslust, de Friet Fiets en Churros.

3 OKTOBER

Stoofperenfeest - Ruinerwold
Iedere eerste zaterdag van oktober worden de peren van de langste perenstraat van Nederland geveild. Met live muziek, kraampjes, foodtrucks, workshops etc.

4 OKTOBER

Geopark Hondsrug Classic - Gasselte
De Hondsrug Classic is een van de grootste mountainbike evenementen van Nederland waarbij alle deelnemers in een wedstrijd starten. Van ervaren wedstrijdrijders tot en met de recreant en liefhebber. De 7e editie wordt verreden vanaf het Nije Hemelriek in Gasselte.

14 OKTOBER

Najaarsmarkt - Assen
In het centrum van Assen wordt de jaarlijkse najaarsmarkt georganiseerd. In verband met corona zal de opzet anders zijn, maar er zijn nog steeds vele kramen in het centrum van Assen met allerlei soorten koopwaar. Van 10.00 uur tot 17.00 uur.

14 – 17 OKTOBER

Boo At The Zoo - Emmen
Hét halloween feest in de oude dierentuin van Emmen. Door de gehele dierentuin word je de stuipen op het lijf gejaagd door ongure figuren!

17 – 18 OKTOBER

Oerweekend Hunebedcentrum - Borger
De Hunebedbouwers en hun nazaten bootsen het leven in de prehistorie na. Met een groep oermensen worden de steentijd, de ijzertijd en de bronstijd tot leven gebracht. Er gebeurt van alles! Er wordt geleefd, gewerkt, gegeten, gedaan en gevoeld, zoals men lang geleden deed.

25 OKTOBER

Living Statues - Emmen
Er zullen, tijdens deze koopzondag door de hele stad prachtige standbeelden staan! Maar pas op dat je niet te dichtbij komt. Sommige beelden kunnen tot leven komen!

Kijk voor meer evenementen en activiteiten op drenthe.nl/agenda

_BT Clear

_BT Clear

_BT Clear