recreatie noord-holland


Vernieuwd wandelnetwerk Gooi & Vecht

_BT Clear

Gooi & Vecht is een bijna 500 kilometer lang wandelnetwerk rijker! Het netwerk combineert bestaande en nieuwe routes en sluit naadloos aan op de wandelknooppunten in Utrecht en op andere regio’s in Noord-Holland.

Veertig startpunten en Toeristische Overstappunten (TOP’s) verspreid over de regio zijn voorzien van informatiepanelen met een gedetailleerde kaart, waar wandelaars kunnen kiezen uit voorgestelde rondwandelingen of zelf een route kunnen uitstippelen aan de hand van genummerde keuzepunten. Geniet te voet van unieke natuurgebieden en een landschap vol cultuurhistorie in Gooi & Vecht. Kijk voor meer informatie op wandelnetwerknoordholland.nl.

Gooi & Vecht in VR

Ervaar de veelzijdigheid van Gooi & Vecht nog voordat je bezoek is gestart. Hoe? De hoogtepunten van de streek zijn op innovatieve wijze vastgelegd in Virtual Reality (VR), op een 360° gigapixel dronefoto. De VR Tour is nu uitgebreid met Naarden Vesting, de Vecht met de mooie buitenplaatsen en het Loosdrechts Plassengebied! Ga voor een spectaculaire beleving van de regio Gooi & Vecht naar gooivechtinvr.nl.

_BT Clear

Kijk voor het laatste toeristisch-recreatieve nieuws en de complete evenementenkalender van Gooi & Vecht op vvvgooivecht.nl.


haarlem, culturele hotspot!

Een vakantie in Noord-Holland is niet compleet zonder een bezoek aan de hoofdstad Haarlem! Want wat is er heerlijker dan een dag dwalen door deze eeuwenoude, bourgondische stad die elke dag dynamisch is. Musea, festivals, theaters, terrasjes langs de waterkant… Tussen spectaculaire monumenten ontdek je in trendy winkeltjes de laatste mode en achter verscholen hofjes de meest relaxte koffietentjes.

Voel de ontspannen balans tussen genieten in je eigen tempo en het actief ontdekken van de rijke cultuur. Of het nu schilderijen van oude meesters zijn of een optreden van Miss Montreal in het park: de Haarlemse atmosfeer staat voor iedereen open en laat lekker de ruimte om jouw eigen weg te vinden.

Kijk voor activiteiten, evenementen en inspiratie op visithaarlem.com.

_BT Clear


_BT Clear