recreatie noord-holland


Welkom in

Noord-Holland

_BT Clear

Het is lente, hoog tijd om er weer lekker op uit te trekken in de regio Noord-Holland. Wandelend, fietsend of in de boot. Genieten van natuur en cultuur staat hierbij voorop. Of het nu gaat om een tripje van een halve dag of om een complete vakantie: als de bestemming Noord-Holland is, kun je er zeker van zijn dat je je geen moment verveelt. In de regio bruist het ook in het voorjaar van de activiteiten: er is voor elk wat wils. Natuurlijk ook tijdens Koningsdag en Bevrijdingsdag. Alle gemeenten in de regio werken hecht samen om voor jou een gezellig dagje uit te verzorgen.

Tips voor trips

Deze handzame Recreatiekrant schetst een beeld van de diversiteit van de provincie en geeft een aantal aanbevelingen en tips voor plekken en evenementen die je in 2019 niet mag missen. Een aantal regio’s, bedrijven en recreatieparken worden overzicht elijk per thema of regio uitgelicht.

Altijd iets te doen

In de evenementenkalender in het midden van deze krant vind je een groot aantal festivals en manifestaties die in de maanden april t/m juni plaatsvinden. Van grote events met een landelijke uitstraling tot intieme dorpsfeesten, boerenmarkten of sportieve evenementen. Kortom, in de maanden april, mei en juni hoef je je niet te vervelen!

Welkom in
Noord-Holland!

_BT Clear

COLOFON

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Teksten
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter

April 2019

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.


_BT Clear