In de gemeente Hoeksche Waard

Voorwoord

Zelfstandig door het leven, dat willen we allemaal. Maar het is wel fijn als iemand voor je klaarstaat wanneer dat nodig is. Zijn er geen familieleden, vrienden of kennis die kunnen helpen? Dan is er in de gemeente Hoeksche Waard een uitgebreid aanbod van zorg en ondersteuning. Hierover lees je in deze Informatiekrant Zorg & Ondersteuning in de gemeente Hoeksche Waard: boordevol informatie en tips over waar jij terecht met jouw vragen. Bijvoorbeeld over vrijwilligers, jong zijn en thuiszorg.

_BT Clear

Welzijn Hoeksche Waard

Deze informatiekrant is tot stand gekomen met redactionele bijdragen van verschillende zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio, zoals Welzijn Hoeksche Waard. De welzijnsorganisatie werkt aan kernen waarin elke inwoner kan meedoen. Dit doet Welzijn Hoeksche Waard door in de kernen aanwezig te zijn, bewoners samen te brengen en ondersteuning te bieden aan wie dat nodig heeft. Op pagina 8 en 9 lees je op welke manieren Welzijn Hoeksche Waard onder meer actief is.

Openluchtschool

Op pagina 11 komt Jacqueline van Wijngaarden aan het woord, locatiedirecteur bij Recon openluchtschool. Ze vertelt meer over het onderwijs dat de school biedt, in hoeverre het verschilt van regulier onderwijs en over wat Recon openluchtschool voor kinderen met een zorgbehoefte kan betekenen. Ook maak je in deze krant kennis met de CAREGivers van Home Instead, een thuiszorgservice, maar dan net even anders. Hoe dat precies in zijn werk gaat, vind je op pagina 15.

Laat van je horen

Heb jij dus een zorgvraag waar je zelf niet uitkomt? Blader dan gauw verder om te zien waar jij terecht kan in de gemeente Hoeksche Waard. Wanneer het even niet zo goed gaat, maar ook wanneer je ideeën hebt voor eigen buurt of als je denkt dat iemand in jouw omgeving wel wat hulp kan gebruiken. Neem daarvoor gerust contact op met een van de in deze informatiekrant genoemde organisaties. Geen vraag is te gek!

_BT Clear

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van Welzijn Hoeksche Waard

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

Augustus 2022

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear