zoekt huishoudelijke hulpen!

_BT Clear

Bij A&A (Alle tijd en Aandacht) Thuishulp staat de klik tussen de klant en de medewerker centraal. Hierdoor neemt het aantal cliënten flink toe. Medewerkers zijn er ook blij mee en A&A Thuishulp is nu op zoek naar meer huishoudelijk hulpen die graag mensen willen bijstaan bij taken als opruimen, schoonmaken, stoffen, ramen zemen en boodschappen doen.

‘Dienstverlening met passie en oprechte aandacht’

_BT Clear

Hoeksche Waard - A&A Thuishulp zoekt naar betrouwbare, vriendelijke en zorgzame huishoudelijke hulpen die ervaring hebben met werken bij iemand thuis. Daarbij is de klik tussen klant en medewerker het belangrijkst. Je krijgt als je komt werken bij A&A Thuishulp een salaris volgens de cao VVT en een contract voor 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast biedt A&A Thuishulp cursussen aan voor medewerkers die dat willen. Denk hierbij aan cursussen met onderwerpen als schoonmaken of hoe om te gaan met mensen met beginnende dementie.

Uitdaging

Ben jij op zoek naar mooi werk en lijkt het je een uitdaging om met mensen met wie je een persoonlijke klik hebt, een band op te bouwen en ze te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken? Neem dan contact op met Andrine Schipper via 06-21989561 of stuur een mail naar [email protected].

Oog voor de mens

Het idee voor A&A Thuishulp ontstond toen Jan-Willem Hoogeweegen, directeur van de organisatie, zelf ondervond hoe lastig het was om geschikte hulp te vinden voor zijn ouders.

Daarop besloot Jan-Willem A&A Thuishulp op te richten waarbij voor de hulpbehoevende een thuishulp wordt gezocht met een persoonlijke klik. Wanneer u contact opneemt met A&A Thuishulp, dan zorgt Andrine op basis van uw wensen en interesse voor de juiste klik. Cliënten kunnen hun voorkeuren aangeven voor de dagen en tijden waarop ze thuishulp wensen te ontvangen en medewerkers kunnen aangeven op welke tijden ze wel of juist niet willen werken. A&A Thuishulp levert maatwerk voor zowel de cliënt als de dienstverlener.

Persoonlijke verbinding

Het motiveert Andrine om de passende hulp bij de klant te vinden. Bij A&A Thuishulp staan klant- en medewerkerstevredenheid voorop. De missie van A&A Thuishulp is: “Het verlenen van diensten met passie en oprechte aandacht waardoor er een persoonlijke verbinding ontstaat”, zo legt Andrine uit. Trots is Andrine op de forse groei die A&A Thuishulp in Hoeksche Waard heeft doorgemaakt. Dankzij de tevreden klanten en medewerkers en de mond-tot-mondreclame, zijn er steeds meer medewerkers en steeds meer mensen die gebruik maken van de diensten die A&A Thuishulp levert.

Daarnaast heeft A&A Thuishulp een HKZ-certificaat waardoor zij duurzame kwaliteitszorg kunnen bieden.

Verbinding met Hoeksche Waard

Belangrijk voor A&A Thuishulp is de verbinding met de Hoeksche Waard. Andrine Schipper, woonachtig in Oud-Beijerland, woont en werkt dan ook haar hele leven al in de Hoeksche Waard.

Zoek jij mooi werk?

Bel dan met Andrine via 06-21989561 of
0186-746007.
Voor meer informatie zie ook:
www.aathuishulp.nl en
werkenbij.aathuishulp.nl/vacatures

_BT Clear