Oostersingel 152
9711 XL Groningen
050 - 318 17 59
www.eetcafedebuurvrouw.nl

De Buurvrouw is een gezellig eetcafé in Groningen. In een huiselijke, ongedwongen sfeer kunt u er genieten van een lunch, diner of borrel.

Sinds een jaar heeft Eetcafé De Buurvrouw nieuwe eigenaren. Zij hebben het interieur van De Buurvrouw een facelift gegeven, waarbij de huiselijke sfeer intact is gebleven. De kaart biedt een keur aan vlees, vis en vegetarische gerechten, die volledig in eigen keuken worden bereid. Naast de gebruikelijke eetcafé gerechten kunt u er ook smullen van bijzondere creaties, waar de koks hun eigen twist geven.

Het team van De Buurvrouw wil haar gasten graag verwennen. De koks streven ernaar om u steeds te verrassen met bijzondere, op het seizoen afgestemde gerechten gemaakt van eerlijke producten. Naast de regelmatig wisselende kaartgerechten is er De Buurvrouw special, waarbij de koks zich uitleven in het bereiden van originele gerechten. De echte ‘avonturier’ kan zich laten verrassen met een 3-gangenmenu van de chef.

Buurten bij De Buurvrouw is in een gezellige sfeer genieten van verrassende gerechten, die met liefde en vakmanschap voor u zijn bereid en met een glimlach worden geserveerd. De Buurvrouw staat voor: verwend worden, hoge kwaliteit, huisgemaakte gerechten van eerlijke producten, gezellig uit zijn en u thuis voelen.

Van Trojenweg 9
9751 VK Haren (Gn)
06 - 13 06 53 04
[email protected]
www.culinairezaken.com

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het buiten koken op houtgestookte barbecues, grills en open vuur. Dit gecombineerd met de meest verse vis van het seizoen en het beste vlees uit de regio maken wij van uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis! Ambacht en passie staan erg hoog in het vaandel bij ons. Of het nu gaat om eenvoudige hapjes of een meergangendiner op locatie, aan alles wordt uitzonderlijk veel aandacht besteed!

Pieter en Manon Dijkema zijn de drijfveren achter dit succesvolle concept. Met samen meer dan 30 jaar ervaring in de horeca kunnen we op elke situatie inspelen. Een persoonlijke benadering vinden we erg belangrijk. Aan elke gelegenheid geven wij, in nauw contact met de gast, een passende invulling.

Chef-kok Pieter Dijkema mag zich Nederlands kampioen ‘Low & Slow BBQ 2012’ noemen en heeft, naast vele Europese en binnenlandse wedstrijden, meegedaan aan het prestigieuze ‘Jack Daniels Invitational BBQ Contest’ in Lynchburg, Tennesee.

_BT Clear