In de gemeente zutphen

_BT Clear

HULP EN ADVIES AAN ONDERNEMERS

Is het inkomen uit uw bedrijf (tijdelijk) te laag om van te leven? Of verwacht u dat dit binnenkort zo zal zijn? Weet dan dat de gemeente u kan adviseren.

Misschien komt u in aanmerking voor een periodieke uitkering of bedrijfskapitaal. Wij bieden hulp bij de kosten van uw levensonderhoud en kunnen u helpen bij het voortzetten of beëindigen van uw onderneming. Tevens hebben we ook speciale regelingen voor ondernemers met een (tijdelijk) laag inkomen.

Wilt u eerst zelf onderzoeken of u in aanmerking komt voor een periodieke uitkering? Via deze handige tool kunt u snel checken of u in aanmerking komt: www.krijgikbbz.nl/formulier-recht-op-bbz. Geldfit Zakelijk biedt ondernemers gerichte tips, tools en hulp. U kunt hier gratis terecht voor hulp bij uw financiële situatie: www.geldfitzakelijk.nl.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze ondernemersconsulent Guus Beking. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected] of bel ons via
14 0575.

_BT Clear

_BT Clear

HULPWIJZER ZUTPHEN

Heeft u vragen over wonen, zorg, geld, werk, vervoer, actief zijn of jeugd en gezin? Hulpwijzer Zutphen biedt uitkomst voor vragen in het dagelijkse leven waar we allemaal wel eens tegenaan lopen.

De website www.hulpwijzerzutphen.nl is overzichtelijk ingericht en helpt u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw eigen situatie. Het digitale platform wijst u de weg naar de juiste instanties en organisaties, maar is zelf geen aanvraagloket voor voorzieningen. Typ eenvoudig uw hulpvraag in de zoekbalk en Hulpwijzer Zutphen geeft antwoord.

Samen met instellingen en organisaties

Hulpwijzer Zutphen is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Zutphen, maar is in samenwerking met vele instellingen en organisaties tot stand gekomen.

_BT Clear

_BT Clear

WERK OP MAAT VOOR MENSEN UIT OEKRAÏNE

Vanuit Oekraïne komen steeds meer mensen naar onze regio. In opvanglocaties of bij mensen thuis. Samen met vrijwilligers, Perspectief Zutphen en collega's van 'team inkomen' van de gemeente Zutphen zet GelreWerkt! zich in om Oekraïners zo goed mogelijk helpen bij het vinden van passend werk.

Op dit moment zijn acht Oekraïense vluchtelingen aan het werk bij Zutphense werkgevers. Zo zijn vorige maand twee mensen gestart bij een restaurant en ook iemand bij een hotel. Kent u iemand in uw netwerk uit Oekraïne die graag aan het werk wil? Of heeft u andere vragen met betrekking tot hulp aan mensen uit Oekraïne? Op www.zutphen.nl/oekraine vindt u een handig overzicht met meer informatie.

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear