In de gemeente zutphen

_BT Clear

Beste inwoner van Zutphen en Warnsveld,

Laat ik met de deur in huis vallen. Ieder mens heeft wel eens hulp nodig. Soms krijg je dat van je gezin, je ouders, vrienden of buren. En soms is er meer nodig. Bijvoorbeeld wanneer je vragen hebt over je gezondheid. Of wanneer je hulp nodig hebt om de financiële situatie op orde te krijgen. Misschien is het fijn als iemand je een steuntje in de rug geeft bij het opvoeden van je kind. Toch?

_BT Clear

Ik geloof in de kracht van mensen. Maar ook dat we het samen moeten doen. Elkaar moeten helpen.
 
Misschien wil je graag wat vaker mensen ontmoeten. Of is het handig als er iemand meekijkt met het invullen van formulieren of iets op de computer. Maar waar kun je dan eigenlijk terecht, als je omgeving niet kan helpen? Ik vind het belangrijk dat je de weg kunt vinden naar zorg of hulp. Daarom maken we deze krant.
 
In deze krant lees je meer over regelingen, activiteiten, adressen en organisaties die we allemaal wel eens nodig kunnen hebben. Lees je mee?
 
Samen helpen we elkaar. Samen maken we Zutphen en Warnsveld fijne plekken om te wonen en leven. Spreek je uit wanneer het zelf even niet meer lukt en zoek hulp. Pak deze krant er nog eens bij. Samen regelen we jouw aanvullende ondersteuning wanneer dat nodig is!
 
Hartelijke groet,

Eva Boswinkel
Wethouder Welzijn & Zorg

_BT Clear

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van de gemeente Zutphen.

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

Juli 2022

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear