In de gemeente oosterhout

_BT Clear

Beste Oosterhouters, gezondheid telt

_BT Clear

De afgelopen jaren hebben we gemerkt hoe belangrijk gezondheid voor ons is. Dan heb ik het niet alleen over onze lichamelijke gezondheid, maar ook over het belang van samenzijn en psychisch lekker in je vel zitten.

In Oosterhout werken we hard om een goede gezondheid te stimuleren. In de breedste zin van het woord. Dat doen we samen met partners. Ook inwoners met goede ideeën zijn van harte welkom om hun idee uit te voeren. Zo bedacht inwoonster Lynn vorig jaar de zonnebrandpaal en stippelden andere inwoners kwiekroutes in hun buurt uit. Een positieve gezondheid betekent ook dat je zoveel mogelijk mee kunt blijven doen aan de samenleving.

We proberen daarom zoveel mogelijk gezondheidsproblemen te voorkomen. Oosterhout heeft een groot aantal verenigingen, organisaties en inwoners die allerlei sportieve en culturele activiteiten organiseren in wijken en buurten. Die activiteiten zijn belangrijk om in beweging te blijven en jezelf te ontwikkelen. Maar ook om mensen te leren kennen in je buurt. Het spreekwoord zegt het al: een goede buur is beter dan een verre vriend.

Samen zorg je ervoor dat het fijn wonen is in je buurt. Als je dan even wat minder lekker in je vel zit of er overkomt je een ziekte of beperking, dan is het fijn dat er mensen om je heen zijn op wie je kunt bouwen.

Samen vormen wij het sterke netwerk dat Oosterhout kenmerkt en mensen kan opvangen als dat nodig is.

Oosterhout, meer voor elkaar

Mark Buijs,
Burgemeester

_BT Clear

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van de gemeente Oosterhout.

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

April 2022

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

</div
_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear