Voorwoord

_BT Clear

Voor u ligt de informatiekrant Wonen en Besparen, die wij samen met de woningcorporaties voor u hebben gemaakt. Een krant boordevol informatie en tips over bijvoorbeeld hulp bij financiële problemen, energiebesparing en duurzamer wonen. En dat is hard nodig in deze tijd.

Wij horen het overal om ons heen: door de energiecrisis raken veel mensen in de geldproblemen of zitten er al middenin. Niet alleen gas en elektriciteit zijn ontzettend duur geworden, ook de kosten voor bijvoorbeeld boodschappen zijn flink gestegen. Daarnaast hebben we te maken met een klimaatcrisis. We merken allemaal dat het klimaat in een snel tempo verandert. Alles bij elkaar maakt dat we in een periode leven met veel verschillende uitdagingen.

Heeft u geldzorgen of kent u mensen met financiële problemen? In deze krant leest u hoe wij als gemeente kunnen helpen. Niet alleen met betalingsregelingen en subsidies, maar ook met tips voor energiebesparing.

Wilt u uw huis verduurzamen maar weet u nog niet goed hoe te beginnen? Of welke regelingen en subsidies er zijn?

U ontdekt wat de mogelijkheden zijn: van energiecoaches tot Energieloket.

Heeft u als 55-plusser een sociale huurwoning en wilt u weten wat de verhuismogelijkheden zijn? Dan mag u het artikel over de verhuiscoach niet missen.

Ik hoop dat u in deze gevarieerde krant de informatie en tips vindt, die bij uw situatie passen. Of het nu gaat om geldzorgen, energiebesparing of duurzamer wonen: we denken graag met u mee. Wij willen namelijk dat iedereen een plek heeft waar het prettig wonen is.

Ik wens u veel leesplezier en inspiratie!

Wethouder Bart Kagei

_BT Clear

Colofon

Uitgave van:
Gemeente Zevenaar
I: www.zevenaar.nl
T: (0316) 595 11

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Teksten en beeldredactie
Gemeente Zevenaar

Vormgeving
Skitter, Groningen

November 2022

Overname van artikelen is alleen toegestaan mitsDe gemeente Zevenaar hier toestemming voor heeft gegeven. De gemeente Zevenaar is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

_BT Clear
_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear