“CJG Rijnmond groeit graag met je mee”

_BT Clear

Niet alleen de ouders hebben invloed op hoe een kind zich ontwikkelt; de hele omgeving. Van familie tot leraren, van trainers tot vriendjes en van Instagram tot TikTok. Dat noemen wij ‘samen groeien’. CJG Rijnmond groeit graag met je mee. Met advies en ondersteuning. Zo kun je als ouder, verzorger, kind of jongere bij ons terecht met al je vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Echt, geen vraag is ons te gek! Want je staat er niet alleen voor.

‘Groeien’ betekent niet voor ieder kind hetzelfde. Zo verschillend als het Rijnmond-gebied is, zo verschillend ook de achtergrond en situatie van elk kind. Wat bij de één als vanzelf gaat, kost de ander moeite. Dat vind ik het mooiste aan ons vak: al die verschillende verhalen, de eigenheid waarmee ieder kind opgroeit en zich ontwikkelt.

En hoe wij hier, met elkaar, aan kunnen bijdragen. Het maakt me trots op alle CJG-professionals die zich hier dagelijks voor inzetten. 

In deze krant lees je hierover mooie verhalen: van baby’s tot pubers en van het geluk tot de zorgen die bij ontwikkelen, opvoeden en opgroeien komen kijken. Verhalen die herkenbaar zijn, of juist vragen oproepen. Heb jij ook vragen of wil je iets delen? Weet dat je van harte welkom bent bij ons, om samen te kijken wat we voor jou en je gezin kunnen betekenen.

Veel leesplezier en tot ziens!

Inge Diepenhorst
Directeur Jeugd & Gezin, CJG Rijnmond

_BT Clear

Colofon

GROEI! is een uitgave van CJG Rijnmond

Tekst en beeld
Communicatie CJG Rijnmond

Vormgeving en realisatie
ETT Media
www.ettmedia.nl
050 - 313 76 00

Skitter
www.skitter.nl
050 - 750 15 91

Editie juni 2022

Een artikel overnemen? Dat kan. Vraag wel even toestemming via [email protected]. ETT Media en CJG Rijnmond zijn niet aansprakelijk voor fouten of omissies in deze krant.

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear