_BT Clear

Toekomst

CJG Centrum

Op weg naar jeugdgezondheidszorg van de toekomst

Niet iedereen is hetzelfde. Wij werken daarom aan een toekomstbestendige jeugdgezondheidszorg die aansluit bij ieders unieke wensen en behoeften. Dienstverlening op maat dus, online en offline. Daarbij past een laagdrempelige en vernieuwende locatie. Dat is CJG Centrum. Hier gaat het net iets anders dan anders.

_BT Clear

Wandel binnen bij CJG Centrum, naast de kinderboekenafdeling op de tweede etage van de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Je bent hier welkom met, maar ook zonder afspraak. Je krijgt gelijk digitale hulp. Zo vind je gemakkelijk de weg.

Op de leestafel liggen tablets klaar. Hierop vind je de meest actuele en betrouwbare informatie over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging.

Meten en wegen doe je hier zelf! De resultaten kun je gelijk invoeren in het digitale dossier van jouw kind. Je logt in met je DigiD.

Het voelt hier een beetje als thuis, met planten, comfortabele stoelen en een bank in de spreekkamers. Geef je borst-voeding? Onze kolfruimte mag je ook gebruiken als je even de stad ingaat.

CJG Centrum vind je in Bibliotheek Rotterdam op de tweede etage.
  Hoogstraat 110
   088 - 20 10 000
  centrumvoorjeugdengezin/rotterdam

_BT Clear