Open dag Het Gouden Hart Leiden

Een heerlijk restaurant, een indoor stadscafé of samen van de zon genieten op het terras aan het water. Het is allemaal mogelijk in Het Gouden Hart Leiden.

Het Gouden Hart Leiden biedt zelfstandig wonen met zorg aan. Ook echtparen zijn welkom, waarbij bijvoorbeeld maar één van beide zorg nodig heeft. Totaal ontzorgd en 24-uurs zorg om op terug te vallen. Een luxe sfeervolle zorglocatie met 36 eenkamerstudio’s voor intensieve zorg, verder zijn er 22 tweekamerappartementen voor echtparen en senioren met een lichte zorgvraag. Met een restaurant, stadscafé, fysioruimte, kapsalon en een fantastisch zorgteam bieden we onze bewoners een prettig thuis met excellente zorg.

Open dag
Wilt u zelf de sfeer komen proeven? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 24 september! Er is dan volop gelegenheid om de locatie aan de Bachstraat 712 te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Wij vragen u om uw bezoek aan te melden voor deze open dag. U kunt dit doen via www.hetgoudenhart.nl/opendag of telefonisch via 085 - 808 7299.

_BT Clear