Muziek voor iedereen

Muziekschool Krimpen voor iedereen

Wie muziek wil leren maken is bij Muziekschool Krimpen aan het goede adres. Of je nou van popmuziek houdt of van klassiek, iedereen is welkom. Je kunt kiezen uit les op een instrument, zangles, korte cursussen of ensembles. Ook wanneer je zelf nog geen instrument hebt. Muziekschool Krimpen heeft instrumenten te huur.

Samenspelen en optreden

Muziek maak je samen. Dat is ontzettend leuk, en geeft een extra dimensie aan je spel. Daarom heeft Muziekschool Krimpen diverse bands, ensembles en orkesten voor je. Muziekschool Krimpen organiseert regelmatig evenementen waar je op kunt treden, zoals voorspeelavonden, het Midwinterconcert, de Popnight en het Kindermuziekfestival.

Dichtbij

Muziekschool Krimpen is dichtbij. De lessen worden gegeven in de Tuyter. De docenten van Muziekschool Krimpen geven ook lessen op scholen, verzorgen muziekactiviteiten in verpleeghuizen en geven workshops tijdens evenementen en in de brede school.

Steuntje in de rug

Niet iedereen kan de kosten van de muzieklessen dragen. Er zijn verschillende manieren om een financieel steuntje in de rug te krijgen. Op de website van Muziekschool Krimpen zijn de mogelijkheden op een rijtje gezet.

Informatie en inschrijven

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op www.muziekschoolkrimpen.nl of bij Muziekschool Krimpen in de Tuyter, Nachtegaalstraat 8, 2922VL Krimpen aan den IJssel

telefoon: 0180 513344
email: administratie­@muziekschoolkrimpen.nl

www.muziekschoolkrimpen.nl

_BT Clear