Recreatiekrant Noord-Holland 2022


_BT Clear

Voorwoord

Het toerisme in Nederland zit in de lift. Iedereen voelt de behoefte om er weer op uit te gaan. Jij toch ook? En welke plek is daar niet beter voor geschikt dan de regio Noord-Holland? Van imkers tot musea, de gastvrijheidssector staat weer te popelen om jou te ontvangen. Of je nu een waterrat, fanatiek hiker of festivalganger bent, in het veelzijdige Noord-Holland hoef je je nooit te vervelen. Reden genoeg om deze Recreatiekrant van voor tot achter door te spitten om jouw verblijf tot een succes te maken!

VVV Texel

Pareltjes

In deze Recreatiekrant lees je van alles over wat er dit seizoen, van mei tot en met september, in de regio te doen is. Echte Edammers hoeven we niet te vertellen over de traditionele kaasmarkten, en dat de Zaanstreek zich perfect leent voor een fietstocht is in Assendelft allang bekend. Maar inwoner of toerist, er zijn nog talloze pareltjes te ontdekken. Wat dacht je van de Ibiza markt in Zandvoort of de Kunstronde Vecht en Plassen? Daarnaast weten de idyllische dorpen, de bruisende steden, de uitgestrekte stranden en de imposante wetlands jou het hele jaar door te fascineren.

Evenementenkalender

Geen idee waar je moet beginnen? In het midden van deze Recreatiekrant vind je de Evenementenkalender: boordevol tips, evenementen en festivals die in samenwerking met toeristische organisaties uit de regio zorgvuldig is opgesteld.

Heb jij er ook zo’n zin in?!

_BT Clear

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Teksten
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving: Skitter

Mei – September 2022

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear