Altijd welkom in Enkhuizen

_BT Clear

Bewonder de historische zeilschepen in de havens, wandel langs de talloze monumenten en grachtjes of kom tot rust in een van de meest charmante parken van Nederland, het Snouck van Loosenpark. Enkhuizen is een stad met een rijke geschiedenis. Binnen de oude vestingwal vind je maar liefs 366 rijksmonumenten, elk met een uniek en boeiend verhaal. Laat je aangenaam verrassen en proef op iedere straathoek de indrukwekkende historie van een VOC-stad met allure.

Liefhebbers van shoppen kunnen hun hart ophalen in de gezellige binnenstad. Veel winkels zijn gevestigd in monumentale panden met karakteristieke details. Een blik boven de etalages is dan ook zeker de moeite waard en maakt winkelen in Enkhuizen extra aantrekkelijk.

Zoek je liever de weidsheid en ruimte op? Vanuit Enkhuizen kun je prachtige vaartochten maken door de polders en over het IJsselmeer. Of ga lekker fietsen. Bijvoorbeeld over de Westfriese Omringdijk, de oudste dijk van Nederland.

En vind je een dag veel te kort, dan kan een van de vele overnachtingsmogelijkheden uitkomst bieden. Je vindt ze op www.enkhuizenboeit.nl.

Heel graag tot ziens in Enkhuizen!

Uiteraard volgen we in Enkhuizen de richtlijnen van het RIVM. Op www.enkhuizenboeit.nl vind je actuele informatie over openingstijden en aangepaste maatregelen.
_BT Clear

Ga op staycation in Zandvoort

_BT Clear

Ook zo’n zin om er weer op uit te gaan en je te laten verrassen? Reizen naar het buitenland is nu even lastig, dus moet je het dichter bij huis zoeken. En dat is helemaal niet erg, want Nederland is schitterend!

Het Zandvoortse strand bijvoorbeeld. Het is prachtig, schoon en wel 9 kilometer lang. Alle ruimte dus om heerlijk en op veilige afstand met elkaar te genieten deze zomer. Zin in een kop koffie of een lekkere lunch? De 35 strandpaviljoens zijn ingericht op de 1,5 meter maatschappij en velen hebben ook een take-away mogelijkheid. Net als de horeca in het dorp, waar verrassend leuke tentjes zitten.

Ben je het zonnen even zat? Dan kun je altijd nog herten spotten in de Zandvoortse duinen. Er wonen namelijk enkele honderden damherten in de Waterleidingduinen. Gegarandeerd dat je er een paar tegenkomt. En met een beetje mazzel kom je ze ook in het dorp tegen. Maar pas op, ze houden zich doorgaans niet aan 1,5 meter! ;-)

Ontdek deze zomer dus de verrassende kant van Zandvoort en boek jouw verblijf vandaag nog. Zandvoort heeft tal van leuke en unieke accommodaties waar je veilig kunt verblijven. Weten welke dat zijn? Kijk op www.visitzandvoort.nl/overnachten-in-zandvoort

Om met zijn allen te kunnen genieten van een heerlijke, maar veilige vakantie in Zandvoort zijn er diverse maatregelen getroffen. Maar we moeten het wel samen doen. Volg de instructies, houd voldoende afstand en vermijd drukke plekken. Zandvoort is klaar voor jouw bezoek en we heten je van harte welkom.

Reden genoeg om dit voorjaar een bezoek te brengen aan Zandvoort.

Kijk voor de laatste informatie op www.visitzandvoort.nl

_BT Clear