Voor veel Nederlanders ziet de zomervakantie er dit jaar anders uit. Vakantieplannen zijn veranderd, geannuleerd of uitgesteld. Nu meer dan ooit is het een noodzaak om de vakantie in eigen land door te brengen. En zoals de miljoenen vakantiegangers die je voorgingen al weten; je hóeft het niet ver te zoeken voor een prachtige tijd. Voor het ultieme vakantiegevoel verblijf je namelijk in Noord-Holland waar deze zomer veel te doen, te zien en te beleven is. Tientallen recreatiebedrijven en toeristische organisaties doen hun best, zodat jij op een veilige manier kunt genieten van alles wat deze regio jou te bieden heeft. Denk aan wandelingen door het veenweidegebied in Laag Holland, lammetjes knuffelen op het vogelrijke Texel of een frisse duik op een van de vele stranden die de provincie rijk is.

Beleef het in Noord-Holland

_BT Clear

Ontdekken

In de Recreatiekrant lees je over de rijke geschiedenis, het bruisende stadsleven en de weldadige watergebieden en alles wat er deze zomer in Noord-Holland te doen is. De natuurreservaten, erfgoederen, terrasjes en musea zullen ongetwijfeld de drang om te ontdekken bij je aanwakkeren. In Noord-Holland zijn alle elementen aanwezig om van jouw dagje uit, weekendje weg of vakantie een succes te maken. Of je nu een watersportliefhebber, fervente wandelaar of een echte stadsstruiner bent.

Waar beginnen?

Van historische industriegebieden in de Zaanstreek tot knusse havenwandelingen in het dorpse, Noord-Holland heeft voor ieder wat wils. Maar ook tijdens de vakantieperiode blijft het belangrijk om de coronaregels in acht te nemen. Blijf daarom binnen met verkoudheidsklachten, houd 1,5 meter afstand tot anderen en volg te allen tijde de voorschriften op van de toeristische organisaties die je bezoekt. Geen idee waar je je avontuur moet beginnen? Raadpleeg dan ons activiteitenoverzicht in het midden van deze Recreatiekrant, pagina’s boordevol tips, bezienswaardigheden en fietsroutes. Check vooraf wel even of reserveren nodig is. Het activiteitenoverzicht verschijnt ook op je telefoon, wanneer je de QR-code onderaan deze pagina scant. Nu er weinig in de weg staat om erop uit te gaan …

_BT Clear

Waar ga jij als eerst naar toe?

Vanwege alle ontwikkelingen rondom het coronavirus, kunnen er wijzigingen plaatsvinden in geplande activiteiten of evenementen. Wij adviseren u dan ook om voorafgaand aan uw bezoek aan een evenement of bedrijf, de website van de desbetreffende organisatie te bekijken, of te bellen voor een actuele stand van zaken.

_BT Clear

Colofon

Verzorgd door
I: www.ettmedia.nl
T: 050-313 76 00
@ETTMedia

Teksen
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Concept en vormgeving
ETT Media en Skitter

Juni 2020

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

_BT Clear

_BT Clear