_BT Clear

Samen bewegen of aangepast sporten?

Vindt u het leuk om te gaan bewegen en doet u dat liever samen met iemand? U kunt met een ‘beweegmaatje’ gaan wandelen, zwemmen of fietsen. SportUtrecht kan u koppelen aan een vrijwilliger om samen te gaan bewegen.  Kijk op sportutrecht.nl/beweegmaatjes voor meer informatie. Ook vrijwilligers kunnen op deze pagina een kijkje nemen en zich aanmelden. SportUtrecht helpt ook inwoners met een beperking bij het vinden van een passende sport- of beweegactiviteit. De consulenten helpen u graag.

Kijk op www.sportutrecht.nl/aangepastsporten voor de contactgegevens of op www.unieksporten.nl voor passend sport- en beweegaanbod.

_BT Clear

COMPUTEREN

Hebt u moeite met de computer? Of met internet? Ook dan kunt u terecht bij het (digi)Taalhuis in de bibliotheek. Of neem direct contact op met Digiwijs 3.0. U kunt hen bellen van maandag t/m donderdag op 030-8781535 of 06-37119420. U kunt ook mailen naar [email protected]. Of kijk voor meer informatie op www.digiwijs30.nl of op www.digitaalhuisutrecht.nl.

_BT Clear

Jekuntmeer.nl

Jekuntmeer.nl is een digitaal prikbord, vol activiteiten in alle buurten van Utrecht. Er is zo veel te doen...Van vrijwilligerswerk tot een wekelijkse dansles of taalcursus. Van dagbesteding tot sport en spel. Van hulp bij schulden tot betaald werk. Wilt u ook iets doen en bent u benieuwd wat er allemaal is? Neem eens een kijkje op jekuntmeer.nl of loop binnen bij het buurthuis bij u in de buurt.

PLUSGIDS

Een overzicht van alle voorzieningen rondom wonen, welzijn, zorg en geld­zaken staat in de Plusgids Utrecht. Die kunt u gratis afhalen bij uw bibliotheek, woonzorgcentrum, huisartsenpraktijk of buurthuis. Of kijk op ugids.nl/plusgids.

_BT Clear
_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear