Hospice De Duinsche Hoeve

_BT Clear

U brengt uw laatste levensdagen het liefst thuis door. Maar er kan een moment komen, waarop u niet langer thuis verzorgd of behandeld kunt of wilt worden. Dan is ons hospice in Rosmalen een goede keuze. De huiselijkste plek, op thuis na. Een plek waar u veilig bent. Waar iedereen elkaar kent. En waar ook gewoon gekookt, gewassen, gehuild, gelachen en geleefd wordt. Een plek die het gevoel van thuis dicht benadert.

Tijdens de laatste periode van uw leven gaat het erom, dat u uw leven zo goed mogelijk leeft en afrondt. Daarbij bepaalt ú wat voor u een goede kwaliteit van leven is. Wilt u vooral rust, de regie houden of zo lang mogelijk zelfstandig blijven? Samen met u bekijken we hoe we uw levenskwaliteit kunnen behouden of verbeteren.

Ervaart u klachten of ongemakken op lichamelijk, psychisch, spiritueel en/of sociaal vlak, dan bekijken we wat mogelijk is om deze te verlichten of bij u weg te nemen.

Rustig gelegen en goed bereikbaar met auto en bus

Ons sfeervolle, kleinschalige hospice ligt in het natuurrijke buitengebied van Rosmalen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch, aan de rand van het bos. Onze paviljoenachtige, gelijkvloerse locatie ligt vrij, omringd door een grote, goed onderhouden tuin vol bloemenpracht. Het hospice is goed bereikbaar met de auto en de bus. Het ligt op slechts enkele minuten rijden van de A59 en op ongeveer 4 minuten lopen van de bushalte.

_BT Clear

Contactgegevens
Bezoekadres
Vliertwijksestraat 65 5244 NH Rosmalen

_BT Clear