_BT Clear

Samen zorgen voor elkaar

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. In veel gevallen zijn er mensen om je heen die steun geven en helpen om een probleem op te lossen. In de gemeente Oss zien we dat veel mensen naar elkaar omkijken, voor elkaar zorgen.

Van mantelzorg voor een zus tot een buurman helpen met een digitaal formulier: elkaar steunen kent veel vormen. Gelukkig weten mensen in onze gemeente elkaar te vinden. Daar zijn heel veel mooie voorbeelden van.

Voor de meeste inwoners geldt dat ze het liefst zo lang mogelijk zelfstandig zijn en zichzelf redden in het dagelijks leven. Als dat niet lukt, kun je in de gemeente Oss op veel plekken hulp en advies krijgen. In deze krant staat informatie over hulp en ondersteuning in de gemeente Oss. Dat kan je op weg helpen als je bijvoorbeeld zorgen hebt over geldzaken, vragen over de opvoeding van je kinderen of als je iets wilt doen aan eenzaamheid.

Blader eens door de krant, misschien brengt het je op ideeën. En als dat zo is, aarzel dan niet en bel of mail. Die steun is er speciaal voor jou als inwoner van de gemeente Oss.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle inwoners gelijke kansen hebben en niemand buiten de boot valt. We zijn trots op de samenwerking tussen gemeente, vakkundige organisaties en vele duizenden vrijwilligers. Dat maakt van Oss een sociale en betrokken gemeenschap. Samen zorgen we voor elkaar.

_BT Clear

Kees van Geffen
Wethouder Werk en inkomen en Jeugdhulp

Thijs van Kessel
Wethouder Zorg en Welzijn

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van de gemeente Oss.

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

September 2021

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

_BT Clear

Woordzoeker

Maak kans op een dinerbon van 50 euro!

Zoek de woorden die aan de rechterkant staan en streep ze weg in de puzzel. Er zijn woorden van links naar rechts, van rechts naar links, van boven naar onder en andersom, en diagonaal (schuin) van boven naar beneden en andersom.

De letters die overblijven vormen samen de oplossing. Stuur de oplossing op naar:
Gemeente Oss
Afdeling Communicatie
Antwoordnummer 10018
5345 VB Oss.

Een postzegel is niet nodig. Onder de inzendingen met de goede oplossing worden twee dinerbonnen verloot.

Klik hier of op de afbeelding om de woordzoeker te downloaden.

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear