Je hebt het al zo vaak gezien bij anderen in de omgeving en dacht waarschijnlijk dat het jou niet zou overkomen, maar nu is het toch zover. Jullie gaan uit elkaar. En nu? Je weet niet waar je moet beginnen. Er moet zoveel gebeuren en je emoties vliegen alle kanten op. Er zijn zoveel aanbieders op de markt; scheidingsmakelaars, scheidingsexperts, mediators, advocaten. Maar hoe weet je nu wie er goed is en wie niet? Het gaat namelijk wel om jullie toekomst en het laatste wat je wilt is in een jarenlange procedure met je ex-partner verzeild raken.

Bij ons op kantoor begrijpen we dit. Wij hebben ons gespecialiseerd in het familierecht en zijn aangesloten bij de VFAS (dé specialisatievereniging voor advocaten en mediators) en de MFN (mediatorsfederatie Nederland). Wij kunnen jullie helpen om op een goede manier uit elkaar te gaan. In ons traject besteden we aandacht aan drie dingen.

Allereerst helpen we jullie door de emotionele achtbaan heen om zo de relatie goed af te sluiten. Ten tweede helpen we jullie bij het opstellen van een goed ouderschapsplan. Jullie blijven immers samen ouders van de kinderen. Tot slot zorgen we dat alles financieel goed geregeld is, zoals de alimentatie, de verdeling, de pensioenen, de belastingen. Daarbij geven we uitgebreid advies over jullie rechten en plichten. Willen jullie hiervan afwijken? Dat kan uiteraard en dan zullen we met jullie meedenken om dit ook fiscaal mogelijk te maken. Ook als er een onderneming bij betrokken is, weten we jullie goed te adviseren. Onze jarenlange ervaring als ondernemers en de vele cursussen die we op dit vlak hebben gevolgd, komen hierbij goed van pas.

En we horen je denken, een advocaat is toch heel duur? Dat hoeft niet zo te zijn. Als je voor mediation kiest, kan het zijn dat je rechtsbijstandsverzekering de kosten betaalt.

Als dat niet zo is, en je inkomen en vermogen zijn laag, dan kunnen we gefinancierde rechtsbijstand bij de overheid voor je aanvragen. En kom je daar niet voor in aanmerking, dan is met ons altijd een betalingsregeling te treffen.

Het liefste zien we jullie samen bij ons op kantoor. In een mediationtraject maken we dan met zijn drieën goede afspraken. Lukt dit niet? Dan kunnen we je ook als advocaat bijstaan en vanuit die rol jouw belangen zo goed mogelijk behartigen. Dit doen we op een deskundige, maar laagdrempelige manier. We zullen daarbij altijd eerlijk zijn over je kansen. Want niemand zit toch te wachten op een onnodige of onterechte procedure?

Heb je vragen? Bel ons vrijblijvend (0226-748048). Of kom naar ons inloopspreekuur op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

_BT Clear