Zorg
voor een glimlach

Als u eenmaal de stap hebt gezet om Hulp in de Huishouding aan te vragen krijgt u van de gemeente de vraag; “van welke partij wilt u Hulp in de Huishouding ontvangen”? Een van de partijen die u dan kunt kiezen is
Suver Thús.

“Wat is dat voor een bedrijf, waar staan zij voor, waarom zou ik Suver Thús kiezen?” zal mogelijk uw vraag zijn. Daarom hier een korte kennismaking.

Suver Thús staat voor “Zorg voor een glimlach”. Dat is onze belofte aan u en de opdracht aan onze medewerkers. Onze medewerkers doen altijd hun best om met u uw huishouden schoon en leefbaar te houden. Dat alleen al betekend vaak hard werken, daar stopt ons werk echter niet. Wij kijken ook hoe wij dat met en voor u op de voor u fijnste manier kunnen doen. Elke keer weer willen wij proberen een extra stapje te zetten waardoor u met een glimlach onze zorg kan ervaren. Dat noemen wij “zorg voor een glimlach”.

Met onze hulp kunt u langer thuis blijven wonen. Wij zorgen er voor dat dat ook nog met een beetje meer plezier gaat.

Wilt u weten hoe wij dat doen of wilt u meer van ons weten? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Hopelijk kunnen wij dan ook bij u binnenkort zorgen voor een glimlach.

_BT Clear