Retoertje: In de wildernis

_BT Clear

Eindeloos dwalen door ruige bossen. Compleet van de kaart af overnachten in de Drentse wildernis. Kanoën, wildplukken en koken op een kampvuurtje. Het avontuur is dichterbij dan je denkt. Wie er open voor staat, kan zichzelf in Drenthe helemaal verliezen in de natuur. Weg van de dagelijkse beslommeringen en genieten van de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken.

Roots in Nature

Maak een hike met Roots in Nature door de Drentse wildernis. Kom in contact met jezelf en de natuur om je heen. Hoe avontuurlijk wil je het hebben? Met een programma op maat kan je alle kanten op. Ga wildplukken, maak een kampvuurtje of bouw een shelter met natuurlijke materialen. Slaap je na een dag struinen met de gids liever in een luxe tent met een goed bed? Ook dat is mogelijk. rootsinnature.nl

De Drentse Wildernis door de lens van.. Sjoerd en Cuno

Sjoerd en Cuno zijn twee jonge reisfotografen met een passie voor natuur, cultuur en avontuur. Dan ben je in Drenthe natuurlijk aan het juiste adres voor het schieten van mooie beelden. Drenthe is fan van Sjoerd en Cuno en stiekem denken we dat zij ook een beetje fan van Drenthe zijn.
Instagram: @sjoerdbracke @cunodebruin

5x Avonturen in de Drentse wildernis

Weg van de gebaande paden en dwars door de Drentse natuur. Zet de wereld om je heen even op pauze met deze vijf avonturen.

 • In het Wilde Weg
  Ga op wildplukexcursie of maak een natuurbelevingstocht.
 • Muir Track
  Dwaal met de boswachter een volle dag door de natuur.
 • Kano zwerftochten bij Breeland of 25 graden Noord
  Ontdek de Drentse oernatuur vanaf het water.
 • Jeepsafari Gees
  Op avontuur in een stoere landrover.
 • Eko-Tours
  Ontdek in een 100% elektrische Eko-explorer en onder leiding van een gids de Hondsrug

Heb jij ook mooie foto’s van de Drentse wildernis? Plaats ze op Instagram met de #Oerdrenthe en wie weet zie je jouw foto terug op het Instagram-account @Oerdrenthe.

_BT Clear

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear