Wij zijn
Sijperda
Verhuur!

Met ruim 30 jaar ervaring in bouwmachines en gereedschap is Sijperda dé verhuurspecialist van het Noorden. Een breed assortiment voor zowel de professional als particulier. Van aannemer, schilder, stratenmaker en hovenier tot de klusser die thuis graag de handen uit de mouwen steekt. Onze missie is om geruisloos en snel te leveren, zodat jij aan de slag kan!

_BT Clear

Het juiste materieel & deskundige service

Bij ons vind je voor elke klus het juiste materieel. Of het nu gaat om accommodaties, sanitair, stroomvoorzieningen, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hef- of
hijsmiddelen, verwarming, valbeveiliging of gereedschappen voor tuin, hout, metaal en beton. Onze eigen expeditie verzorgt het transport en de logistiek, dus de lijnen zijn kort.

Specialismen

Bovendien hebben we Specialismen in huis die service bieden in de vorm van berekening en constructie van steigers of bouwliften, inrichting van bouwplaatsen of evenementen, ledigen en reinigen van toiletten en montage van klimaatinstallaties. We denken graag met je mee in een totaaloplossing.

Eerlijk

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt steeds belangrijker bij al onze dagelijkse handelingen. Zo investeren we in innovatief materieel, duurzame energie en verdere elektrificatie van onze vloot. Bij de samenstelling van ons assortiment houden we rekening met energieverbruik, uitstoot, geluidsproductie, recyclebaarheid en veiligheid.

Veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Ons bedrijf en al ons personeel zijn daarom VCA-gecertificeerd. Werknemers werken met de juiste, persoonlijke beschermingsmiddelen. En het materieel wordt tijdig gekeurd volgens de eisen van wettelijk bevoegde instanties.

Huur bij jou in de buurt

We hebben 12 vestigingen verspreid over de noordelijke helft van Nederland. Hier staan we voor je klaar met het juiste materieel en deskundige service. Voor jouw gemak!

_BT Clear

_BT Clear