_BT Clear

WieWatWaar Lelystad is een ‘sociale kaart’. Dat is een website, waarin je informatie kan vinden over alle organisaties en hun aanbod rond wonen, leven, zorg en welzijn.WieWatWaar Lelystad is een initiatief van Welzijn Lelystad en GGD Flevoland. Wij bundelen onze krachten en werken samen om jou als inwoner van Lelystad te informeren over organisaties en hun aanbod bij jou in de buurt. Welzijn Lelystad als spin in het web van het welzijnswerk, van stads- tot wijkniveau. GGD Flevoland als ervaringsdeskundige bij het verzamelen en actueel houden van organisaties en hun aanbod. Met elkaar staan we sterk

Voor organisaties:

Staat jouw organisatie of praktijk nog niet opgenomen in WieWatWaar Lelystad, of heeft jouw organisatie aanbod (activiteiten, diensten, producten) dat je onder de aandacht wilt brengen van de inwoners van Lelystad? Meld het ons via www.welzijnlelystad.nl, of www.zorgwelflevoland.nl. We nemen alle organisaties en hun aanbod op die voldoen aan onze opnamecriteria.

Voor u als bewoner!

Je vindt WieWatWaar Lelystad via de site van gemeente Lelystad, Welzijn Lelystad en GGD Flevoland. Klik op het WieWatWaar logo en je kunt direct je zoekterm intoetsen!

Voorbeelden uit de praktijk

‘De wijkverpleegkundige signaleert eenzaamheid en zoekt samen met cliënt naar een gezellige activiteit in de buurt waar ze aan kan deelnemen’. ‘Jouw buurvrouw spreekt nog niet goed Nederlands maar wil dit wel graag leren. Je zoekt voor haar de gegevens van Huis voor Taal en verwijst haar naar het spreekuur in de bibliotheek’. ‘Je oma wil graag leren om met een tablet om te gaan, maar snapt het nog niet helemaal. Jij zoekt voor haar de gegevens van seniorweb of van een computercursus in de Hanzeborg.

Gebruikerspanel

Ben je geïnteresseerd in WieWatWaar Lelystad? Heb je ideeën over hoe we mensen nog beter kunnen bereiken? Wil je met ons meedenken bij het verbeteren van onze dienstverlening? Meld je aan voor het gebruikerspanel! Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring! Aan het gebruikerspanel kunnen zowel vertegenwoordigers van organisaties als inwoners deelnemen.

Ineke Verheij en Nienke van ‘t Wout

Ineke Verheij,
GGD Flevoland

Nienke van ’t Wout,
Welzijn Lelystad

Er is een button of banner beschikbaar die je op jouw website kunt gebruiken als je wilt verwijzen naar WieWatWaar Lelystad.

Met elkaar en voor elkaar

_BT Clear