Je droomhuis binnen handbereik

_BT Clear

Wonen op een fijne plek in een natuurrijke omgeving en toch dicht bij de stad. Voor veel woningzoekenden staat dit hoog op het wensenlijstje. Dit wordt aangevuld met wensen voor hoe het droomhuis eruit moet komen te zien en alles moet natuurlijk in het financiële plaatje passen. Al veel kersverse bewoners van het nieuwbouwproject ‘Buitenhof’ in Lelystad hebben hun woondroom werkelijkheid zien worden.

Aan de rand van Lelystad ligt Buitenhof. Een plan vormgegeven in een prachtig groen park met veel waterplassen. “Hier hadden we de kans om voor een betaalbare prijs een ruime kavel te vinden om hierop het huis van onze dromen te laten realiseren”, vertelt een van de nieuwe bewoners. “We hadden de mogelijkheid om ons huis van binnen en van buiten helemaal aan te passen aan wat wij mooi en praktisch vonden.” Door de mogelijkheid om de woning te personaliseren en zelf een kavel uit te kiezen ontstaat er een gevarieerd straatbeeld. “Het vele groen, de ruimte en de locatie maken Buitenhof voor ons een prachtplek om te wonen.”

Alles dichtbij

Op Buitenhof zijn alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. Sportievelingen kunnen zich hier uitleven op het multifunctionele sportveld (in uitvoering), in het zwembad en in de fitnessruimte. Daarna ontspannen in de sauna en een hapje eten in het restaurant. Voor kinderen is er alle ruimte om te spelen en er is een avontuurlijke speelplek.
Buitenhof is goed bereikbaar met de auto vanaf de A6 en binnen no-time ben je in het centrum van Lelystad. Daarnaast is er een directe busverbinding met het centrum en het station Lelystad. Binnenkort wordt de fietsroute van het centrum naar Buitenhof verlicht, zodat de wijk ook per fiets snel en veilig te bereiken is.

Wonen op Buitenhof

Ben je nieuwsgierig naar hoe jij je droomhuis kunt realiseren op Buitenhof? Kom langs in het Informatiecentrum en laat je informeren over wat Buitenhof jou te bieden heeft. Elke eerste en derde zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur welkom in het Informatiecentrum, Kraaienhof 2 in Lelystad.

_BT Clear

Sámenwerken aan de ontwikkeling van kinderen

_BT Clear

Door een goede samenwerking tussen verschillende organisaties zijn kinderen beter voorbereid op hun toekomst en op de toekomst van de maatschappij. De visie van GO! Kinderopvang is er op gericht om door een ononderbroken ontwikkeling kinderen in staat te stellen hun talenten optimaal te ontwikkelen. Naast de thuisomgeving en de buurt hebben kinderen te maken met opvang en onderwijs. Opvang en onderwijs beschouwt GO! Kinderopvang niet als gescheiden werelden. Ze zijn beide gericht op de ontwikkeling van het kind. Opvang en onderwijs hebben elkaar nodig, ieder met een eigen inbreng, expertise, mogelijkheden, culturen en nog veel meer.

Eén van de dingen in deze samenwerking is het ontwikkelen van een doorgaande educatieve en pedagogische lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De kwaliteiten die aanwezig zijn ziet GO! als belangrijke meerwaarde en bijdrage om elkaar te versterken. GO! is een partner die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen en samen wil kijken naar een gezamenlijk goed aanbod.

Doorstroomgroepen

Door samenwerking is het mogelijk een optimale doorgaande ontwikkeling te realiseren voor kinderen. In Lelystad heeft GO! al jarenlange ervaring in verschillende vormen van samenwerking met onderwijs. Eén van de voorbeelden zijn de doorstroomgroepen. Dit is een groep waar een leerkracht van school en een pedagogisch medewerker opvang samen de oudste peuters en jongste kleuters intensief begeleiden.

Zij zijn er ook voor kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is en iets extra’s nodig hebben. In 2015 heeft de gemeente Lelystad de vraag aan GO! gesteld om een aanbod voor passende opvang te creëren. Dit is met enthousiasme en betrokkenheid opgepakt. Er wordt samengewerkt met MEE, Vitree en Triade. De ondersteuning is zo gewoon mogelijk, het liefst in de eigen vertrouwde omgeving en in de eigen wijk.

Op sportief en cultureel gebied zijn het Sportbedrijf en cultureel centrum Kubus ook belangrijke samenwerkingspartners bij het aanbieden van activiteiten.
Verbinding is alleen mogelijk met een gezamenlijk doel.

Bij het vaststellen van een gezamenlijk doel is het uitgangspunt het kind. Het kind staat centraal. Bij GO! Kinderopvang is de samenwerking met allerlei organisaties een essentieel onderdeel.

www.go-kinderopvang.nl

_BT Clear
_BT Clear