Verplichte
inleverprocedure
GPS-tracker, startborden
en nummervlaggen

_BT Clear

Roeiteams zijn verplicht binnen twee uur na finishtijd de GPS-tracker en het startbord in te leveren op de volgende locatie: Havenplein van Rederij Doeksen, daar staat een auto met aanhanger met logo van de HT-Roeirace er op EN EEN HT-Roeiracevlag net als in 2019.

Zaterdag 28 mei is het verplicht (als je dat nog niet gedaan hebt op vrijdag) de witte nummervlaggen van de volgboten in te leveren bij het kantoor havendienst Gemeente Terschelling (Willem Barentszkade 26b waar ook de HT-vlag hangt) tussen 14.00 en 16.00 uur. Dit is tegenover de steiger waar het bungee-roeien begint om 14.00 uur.

De stuurman / vrouw van het deelnemende roeiteam is verantwoordelijk voor het inleveren van de GPS-tracker, het startbord van de sloep en de twee witte nummervlaggen van de volgboot die bij de startnummers van de begeleidende sloep hoort.

Zijn de GPS-tracker, het startbord en de witte nummervlag(gen) niet ingeleverd dan neemt de organisatie na de HT-Roeirace contact op en zijn alle kosten voor rekening van het roeiteam!

BIJ HET NIET INLEVEREN VAN GPS-TRACKER, STARTBORD EN/OF WITTE NUMMERVLAGGEN WORD JE NIET VERMELD IN DE UITSLAGENLIJST

_BT Clear

GPS-tracking tijdens de HT

_BT Clear

In 2018 is er een proef geweest met het nieuwe geïntroduceerde GPS- tracking systeem tijdens de HT onder 60 sloepen. We kunnen zeggen dat deze proef goed geslaagd is en in 2019 zijn alle sloepen uitgerust met het GPS- tracking systeem.

Ook dit jaar zullen alle sloepen worden uitgerust met het GPS-tracking systeem. Het is verplicht om het GPS-tracking systeem aan te zetten één uur voor de wedstrijd. Dus om uiterlijk 09.00 uur moeten alle GPS-trackers online zijn. Bij het niet aanzetten van de GPS-tracking wordt de sloep NIET opgenomen in de einduitslag.

Wij hebben Volkmar de Vries bereid gevonden om Jan de Beer op te volgen en Volkmar zal samen met Dick van Teeffelen van het bedrijf Swoltec de GPS-tracking in orde maken en tijdens de HT zullen de sloepen live te volgen zijn. Omdat er wordt gewerkt met een nieuwe server zal de link waar de HT-race 2022 te volgen is, bekend gemaakt worden via Facebook. Zie voor de link pagina 37.

Ook hebben we de heer Hans van Es van Webcam Harlingen bereid gevonden om de HT-roeirace te ondersteunen met camera’s zodat er ook live beelden te zien zullen zijn op sloepvolgen.nl.

Zonder de gigantische inzet van Volkmar en Dick was het niet mogelijk om dit systeem voor elkaar te krijgen en dit was ook niet mogelijk geweest zonder de substantiële steun van de provincie Friesland, ‘Iepen Mienskipsfûns.

_BT Clear

_BT Clear