GoUd, zilver en brons

Koninklijke Begeer heeft een eeuwenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van de mooiste herinneringen. Het vakmanschap is af te zien aan de kwaliteit en de uitstraling die ‘het handwerk’ aan het product meegeeft. De productie in Nederland zorgt voor een betrouwbare levertijd en een maatschappelijk verantwoord product dat met zo min mogelijk belasting voor het milieu wordt gerealiseerd. 

Voor het vijfde jaar is Koninklijk Begeer partner en Hofleverancier voor de prijzen van de HT-roeirace. Wat begon met simpele medailles en eenvoudige sportbekers is uitgegroeid tot een klant specifieke prijzenrange die hoort bij deze klassieker onder de sloepraces. De medaille heeft een metamorfose ondergaan met als gevolg dat het nu alle kenmerken heeft van een werkelijke onderscheiding. Uitgevoerd in goud, zilver en brons al dan niet voorzien van lauwerkrans en/of kroon.

De eenvoudige sportbeker heeft plaats gemaakt voor een stoere houten afmeermeerpaal. Deze wordt door Koninklijke Begeer BV specifiek en uitsluitend gemaakt voor de HT-Roeirace. Aan deze unieke afmeerpalen wordt nog jaarlijks het een ander gewijzigd om tot een nog mooier en beter resultaat te komen. Koninklijk Begeer realiseert zich dat er bij een prestatie van deze omvang ook een grootse beloning hoort en is er daarom trots, om deze te mogen produceren.

_BT Clear
_BT Clear